Αύριο στις 9.00 ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο αεροπλανοφόρο Eisenhower στη Σούδα

Στα Χανιά θα βρίσκεται αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα επισκεφθεί στις 9.00 το αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower στη Ναυτική Βάση Σούδας.

Σε μια επίσκεψη “αστραπή” που σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flashnews.gr, δεν αναμένεται να διαρκέσει πάνω από 2 ώρες, ο πρωθυπουργός θα φτάσει στην 115 Π.Μ. και στη συνέχεια θα μεταβεί στην προβλήτα Κ-14, όπου θα επισκεφθεί το αεροπλανοφόρο. Αμέσως μετά θα επιστρέψει στην 115 ΠΜ για να αναχωρήσει για την Αθήνα.

Τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και πιθανώς και οι Αρχηγοί των Επιτελείων, ενώ μαζί θα είναι και ο Πρέσβης των ΗΠΑ G. Pyatt.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη από το πρωί του Σαββάτου είχαν στηθεί στην προβλήτα και σε χώρους της βάσης, κιόσκια από επιχειρηματίες των Χανίων, μετά από ειδικές συμφωνίες που έγιναν, προκειμένου τα μέλη του πληρώματος να προμηθευτούν προϊόντα και αναμνηστικά.

Εξάλλου όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr τα μέλη του πληρώματος δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν εκτός της ναυτικής βάσης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook