Τα chinos παντελόνια αποτελούν ρούχο κλειδί για άνδρα κάθε ηλικίας. 

Μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα χρώματα και να τα συνδυάσετε με κάθε στυλ και ύφασμα που έχετε στην ντουλάπα σας, χωρίς περιορισμούς! Φέτος την άνοιξη συνδυάστε το chinos σας, με τα παρακάτω ανδρικά ρούχα:

Ανδρικά πουκάμισα

Το πουκάμισο συνοδεύει τον άνδρα όλη μέρα! Μπορεί να φορεθεί αναδεικνύοντας χωρίς επισημότητες ένα προσεγμένο outfit, μπορεί να συνδυαστεί και με το τζιν σας και να προσφέρει μία casual πινελιά στο look σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν πουκάμισο ή ένα καρώ που δεν σταματάει ποτέ να είναι από τις σίγουρες επιλογές των ανδρών.

T-shirt

Τα ανδρικά κοντομάνικα βρίσκονται κάθε χρόνο στο καλάθι αγορών σας καθώς τα φοράτε τόσο πολύ, που τον επόμενο χρόνο η συλλογή σας έχει ανάγκη από νέα σχέδια και γραμμές.

Απλά μονόχρωμα μέχρι prints χιουμοριστικά, επίκαιρα και ιδιαίτερα που χαλαρώνουν λίγο το στυλ. Άλλα ιδανικά για διακοπές, άλλα για κατάλληλα για να πάτε στη δουλειά σας και να είστε σωστά ντυμένος και άνετος.

Επιλέξτε μέσα από την μεγάλη ποικιλία 3GUYS μπλουζάκια που θα ταιριάξουν με τα ρούχα σας και με το chinos σας. Δείτε εδώ το άσπρο t-shirt Flowers.

Νέα συλλογή Chinos

Chinos μπεζ από τη νέα συλλογή 3GUYS σε κανονική γραμμή που μπορείτε να συνδυάσετε τόσο με casual look όσο και με formal σχέδιο. Με τσέπες και κλείσιμο με κουμπί από 97% βαμβάκι.

Με τις παραπάνω αγορές είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε την φετινή άνοιξη και να είστε άνετοι σε ό,τι κι αν κάνετε! Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα 3GUYS και βρείτε όλη τη νέα ποικιλία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook