Για ακόμα μία φορά τα όπλα "μπήκαν μπροστά" για την επίλυση κτηνοτροφικών διαφορών

Αυτή τη φορά σε ορεινό χωριό του Δήμου Αμαρίου όπου το βράδυ του Σαββάτου, "άγνωστοι", γάζωσαν με 10 σφαίρες από 9αρι πιστόλι κατοικία κτηνοτρόφων, στην οποία μεταξύ άλλων κατοικούν ανήλικα παιδιά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από καθαρή τύχη δεν υπάρχουν θύματα από την επίθεση αυτή, η οποία έχει αναστατώσει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Ηεπίθεση έγινε ώρα 23:20 τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου 20 Μαρτίου. Το χωριό αναστατώθηκε από τους πυροβολισμούς και όλοι βρέθηκαν στο "πόδι". Επίσημα, παραμένουν άγνωστοι εκείνοι που επιτέθηκαν. Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες, ότι πρόκειται για άτομα - επίσης κτηνοτρόφους - που προέρχονται από άλλο χωριό του Αμαρίου και είχαν διαφορές με τους κτηνοτρόφους, που δέχθηκαν την τρομακτική επίθεση. Στην Αστυνομία, φαίνεται πως τα πρόσωπα είναι γνωστά και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες γίνεται συστηματική έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Άλλωστε, ολόκληρη τη νύχτα της 20ης προς 21ης Μαρτίου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρισκόταν γύρω από την κατοικία που δέχθηκε την επίθεση ενώ γινόταν περιπολίες και έρευνες σε ολόκληρο το ορεινό Αμάρι. 

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Πηγή: rethemnosnews.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook