Στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο θα επικυρωθεί ο συμβιβασμός του Δήμου Χανίων με την εταιρεία “Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.” για το περιβόητο οικόπεδο της ΑΒΕΑ.

Στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων (μέσω τηλεδιάσκεψης) που θα γίνει στις 15:30 θα συζητηθεί, αποκλειστικά και σε δύο επιμέρους θέματα, το τι θα γίνει με το “περιβόητο” οικόπεδο της ΑΒΕΑ.

Στο συγκεκριμένο ΔΣ που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και με πολύ πιθανές τις εντάσεις εκ μέρους της αντιπολίτευσης, θα συζητηθεί και θα τεθεί προς έγκριση, ο συμβιβασμός μέσω ιδιωτικού συμφωνητικού, του Δήμου Χανίων με τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου “Κρητικά Ακίνητα”.

Επιπλέον, η αποδοχή δωρεάς προς το Δήμο Χανίων από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΧΑΝΙΩΝ Α.Ε.» ιδιοκτήτρια του ακριβώς όμορου ακινήτου με το υπό απαλλοτρίωση ακίνητο της εταιρείας «ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.». Δωρεά ύψους 400.000 ευρώ.

Η επιστολή της Επενδυτικής Χανίων Α.Ε. προς τον  Δήμο Χανίων

Υπενθυμίζεται ότι το τίμημα το οποίο έχει οριστεί για την αγορά του οικοπέδου της ΑΒΕΑ από τον Δήμο Χανίων είναι της τάξεως των 4.940.000 ευρώ.

Η συνέχεια την Τετάρτη (24/3)…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook