Ιδανική αρχή έκανε για τον 2ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική ομάδα, μένοντας… όρθια στο στάδιο “Νουέβο Λος Κάρμενες” με την Ισπανία (1-1).

Ανήμερα της εθνικής επετείου και της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέρασε δύσκολες στιγμές στη Γρανάδα, αλλά κατάφερε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα.

Στο 32’ η Ισπανία… προειδοποίησε με τον Ολμο να “σημαδεύει” το δοκάρι με δυνατό σουτ, για να αποδειχθεί πιο καλός στο… σημάδι ο Μοράτα, που ένα λεπτό μετά αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Κόκε με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Στο 56’ ο παίκτης που αντικατέστησε τον Σέρχιο Ράμος στο ημίχρονο, Ινίγο Μαρτίνεθ, έδωσε τη δυνατότητα στην Εθνική ομάδα να ισοφαρίσει. Στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα βρήκε τον Μασούρα, με τον Μπακασέτα να ευστοχεί από τη “βούλα” για το 1-1 στο 57’.

Η Εθνική ομάδα άντεξε στη συνέχεια στην πίεση των “φούριας ρόχας” κρατώντας το σπουδαίο αποτέλεσμα.

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Μάρκος Γιορέντε, Ράμος (46’ Μαρτίνεθ), Γκαρσία, Γκαγιά, Ολμο (65’ Πέδρι), Ρόδρι, Κόκε (72’ Τιάγκο), Φεράν Τόρες (72’ Οϊαρθάμπαλ), Μοράτα, Κανάλες (65’ Μπράιαν Χιλ).

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας (80’ Κυριακόπουλος), Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μάνταλος (46’ Τζόλης), Μασούρας (65’ Φορτούνης), Λημνιός (46’ Σιώπης), Μπακασέτας (78’ Γιακουμάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook