Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο βρέθηκε εγκατεστημένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων 39 δενδρύλλια κάνναβης, εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την υδροπονική καλλιέργεια και ζυγαριά ακριβείας.

Συνελήφθη, χθές το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Σητείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του άνδρα μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του όπου και βρέθηκαν τα δενδρύλλια αλλά και ολόκληρο σύστημα καλλιέργειας. 

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

39 δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς με τη μέθοδο της υδροπονίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την υδροπονική καλλιέργεια (λαμπτήρες, ανακλαστήρες φωτός και θερμότητας και ανεμιστήρας), 15 δενδρύλλια κάνναβης κομμένα στο στάδιο της αποξήρανσης-συγκομιδής, μικροποσότητα κάνναβης, σπόροι κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook