Για την περιοχή των Καλυβών.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Δήμου Αποκορώνου:

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, γνωρίζει ότι με παρέμβαση του μέλους της Τ.Κ. Καλυβών Χαβαλεδάκη Γεωργίου δίδεται οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα, που αφορά την αποκομιδή των ογκωδών οικιακών απορριμμάτων στην Τ.Κ.Καλυβών.

Συγκεκριμένα με δική του πρωτοβουλία και προκειμένου να εξαλειφθεί η άσχημη εικόνα που δημιουργείται από την αυθαίρετη εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων σε διάφορα σημεία της κωμόπολης των Καλυβών, υποβαθμίζοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα σε ένα τουριστικό προορισμό, με ότι αυτό συνεπάγεται, διαθέτει ιδιωτικό χώρο αφιλοκερδώς στον ευρύτερο αύλειο χώρο της επιχείρησής του, για την προσωρινή εναπόθεση των ογκωδών και την άμεση στη συνέχεια απομάκρυνσή τους από το τμήμα καθαριότητας του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, απευθύνει έκκληση αφού ευχαριστήσει από καρδιάς το μέλος της Τ.Κ.Καλυβών ΧΑΒΑΛΕΔΑΚΗ Γεώργιο για την πρωτοβουλία του αυτή, προς τους κατοίκους των Καλυβών να έρχονται σε επικοινωνία με τον ανωτέρω στο τηλ. 2825031768 και ώρες λειτουργίας καταστημάτων για την εξυπηρέτησή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook