Τα Χανιά πραγματοποίησαν το μεσημέρι στα Περιβόλια την τελευταία τους προπόνηση πριν από την αναχώρηση για τα Τρίκαλα.

Στην αποστολή ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές, με τον Δημητριάδη να επιστρέφει από τιμωρία και τους Κάσσο, Τριανταφυλλάκο από τραυματισμούς. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Γκίνο, Ρέντζας, Καρτσαμπάς, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Το βράδυ της Παρασκευής (26/03) αναχωρεί από τα Χανιά η αποστολή της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι στα Τρίκαλα (28/03, 14:00 – ΕΡΤ Sports).

Η τελευταία προπόνηση σε χανιώτικο έδαφος πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο Περιβολίων. Το πρόγραμμα άρχισε με την προθέρμανση που περιείχε ασκήσεις τεχνικής, συνεχίστηκε με passing game και ασκήσεις τακτικής, για να ολοκληρωθεί με αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Στη διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου δε θα βρίσκονται οι Ρέντζας, Γκίνο και Καρτσαμπάς, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή συμμετέχουν 21 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Ανδρέου, Μπραμπίγια, Καμαρά, Κάρλος, Σουντουρά, Μασένα, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτούδης, Βασιλόγιαννης, Σωτηράκος, Πλέγας, Τριανταφυλλάκος, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Κάσσος, Νίκολιτς, Βρεττός, Δημητριάδης, Ζιούλης.

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος την Παρασκευή.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook