Πρεμιέρα με την Χανιώτισσα πρωταθλήτρια κολύμβησης για την εκπομπή “Ο Δρόμος για το Τόκιο – Team Hellas”

Πρεμιέρα  έκανε στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 18:15, η εκπομπή “Ο Δρόμος για το Τόκιο – Team Hellas”, με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Με επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, η νέα εκπομπή παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις  18:15, ποδαρικό στην εκπομπή έκανε η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη, 

Το 2016, στο Ρίο της Βραζιλίας, η Άννα Ντουντουνάκη αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από τότε μεσολάβησαν σχεδόν πέντε χρόνια, όπου η 25χρονη Χανιώτισσα κολυμβήτρια κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές στη Νομική, να κάνει το μεταπτυχιακό της στο Λονδίνο, να πάρει την πρόκριση για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, να κερδίσει το πρώτο της μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση και εν μέσω πανδημίας προετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι στο αγώνισμα της κολύμβησης, 100 μέτρα πεταλούδα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης συνάντησε την Άννα Ντουντουνάκη στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στο Μαρούσι, έμαθε άγνωστες πτυχές της ζωής της, τα όνειρά της για το Τόκιο, τα μυστικά της πεταλούδας στο κολύμπι, δοκίμασε το αγώνισμα και θα μας πει πώς μπορεί να γίνει κάποιος Ολυμπιονίκης στα 100 μέτρα πεταλούδα. Δύσκολο πολύ, αλλά… κατά τα άλλα γίνεται.

Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης
Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου
Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη
Παραγωγή: AN Sports and Media
Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook