Μετά την εξώδικη διαμαρτυρία των δυο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακαλεί τα όσα είχε δηλώσει στην ανακοίνωση της η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, η οποία λίγο μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη είχε κατηγορήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλα και τους Γ. Ραγκούση  και Χρ. Σπίρτζη ότι «υποστηρίζουν και καλύπτουν τρομοκράτες και αναρχικούς».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή τους τότε ανέφερε:

«Κύριε Τσίπρα, κύριε Σπιρτζή, κύριε Ραγκούση είμαστε σίγουροι πως θα «φουσκώνετε» από υπερηφάνεια από αυτό που καταφέρανε τα «παιδιά» σας στην Ν.  Σμύρνη. Όσο ήσασταν στις κυβερνητικές σας καρέκλες τα «παιδιά» σας ήταν σούζα. Τώρα θέλετε αίμα και δώσατε «εντολή». Παίζετε με τις ζωές μας, καλύβετε αναρχικούς, υποστηρίζετε τρομοκράτες-δολοφόνους και δεν λογοδοτείτε σε κανέναν. Αν δεν είναι κόπος για εσάς περάστε από την μητέρα του συναδέλφου πού ήταν στην άσφαλτο σαν ζώο να τις δώσετε κουράγιο. Αν είστε άνθρωποι.»

Αμέσως ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Χρ.Σπίρτζη και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Γιάννης Ραγκούσης προχώρησαν σε Εξώδικη  Διαμαρτυρία με την οποία καλούσαν την Ένωση να ανακαλέσει.

Οι βουλευτές είχαν καλέσει τους εκπροσώπους της Ένωσης Ειδικών Φρουρών, εντός 5 ημερών να δημοσιεύσουν νέο ενυπόγραφο Δελτίο Τύπου με το ακόλουθο περιεχόμενο:

«Ανακαλούμε πλήρως, ρητώς και ευθέως όλους ανεξαιρέτως τους ισχυρισμούς μας, οι οποίοι περιέχονται στο από 11.03.2021 Δελτίο Τύπου της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης. Οι εν λόγω ισχυρισμοί μας ήταν καθ’ ολοκληρίαν ψευδείς και προσβλητικοί της τιμής και της υπόληψης των κ.κ. Α. Τσίπρα, Χρ. Σπίρτζη και Ι. Ραγκούση. 

Προέβημεν στην προβολή των εν λόγω ισχυρισμών μας, καίτοι γνωρίζαμε την αναλήθεια τους και την βλαπτικότητά τους για την τιμή και την υπόληψή των προσώπων, στα οποία αναφέρονται, με σκοπό να εξυπηρετήσουμε πολιτικές σκοπιμότητες. Ζητούμε ευθέως συγνώμη για την εν λόγω προσβολή της τιμής και της υπόληψης των προσώπων, στα οποία αναφερθήκαμε και διαβεβαιώνουμε ότι στο μέλλον θα απόσχουμε από ανάλογες ενέργειες.»

Η Ένωση μετά από αυτό προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook