Για δεύτερο 24ωρο αγνοείται μια ηλικιωμένη γυναίκα της οποίας τα ίχνη αγνοούνται από το μεσημέρι της Κυριακής.

Η γυναίκα μένει στο χωριό Πλάτανος του Δήμου Γόρτυνας στην Μεσσαρά και η εξαφάνιση της έγινε γνωστή χθες όταν συγγενής της την αναζήτησε δίχως να την βρει. Λίγες ώρες μετά δηλώθηκε η εξαφάνιση της στην Αστυνομία με τα ίχνη της να έχουν χαθεί από χθες ενώ εκφράζονται κίνδυνοι για την ζωή της καθώς η 87χρονη πάσχει από άνοια.

Μάλιστα στις έρευνες συμμετέχει και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γόρτυνας που σε ανακοίνωση του αναφέρει: Με την συμμετοχή σύσσωμης της ομάδας Πολιτικής Προστασίας και εργαζομένων του Δήμου Γόρτυνας, της αστυνομίας, κλιμακίου της ΕΜΑΚ, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και δεκάδων εθελοντών, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης από την Τ.Κ. Πλατάνου, που αγνοείται από χθες το βράδυ. 

Στα σημεία των ερευνών βρίσκονται και οι αντιδήμαρχοι της Δ.Ε. Γόρτυνας, Κωνσταντίνος Τσικνάκης (αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας) και της Δ.Ε. Κόφινα, Τίτος Χατζάκης, ενώ από τις υπηρεσίες που συμμετέχουν στην επιχείρηση αξιοποιείται κάθε διαθέσιμο μέσο (οχήματα και τεχνολογικός εξοπλισμός).


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook