Τονίστηκαν τα προβλήματα των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και κυρίως οι τρόποι χρηματοδότησής τους

Σήμερα, Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκου Καλογερή, του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Τοπολιανάκη, και της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών του Νομού Χανίων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Παυλάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα. Τονίστηκαν τα προβλήματα των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και κυρίως οι τρόποι χρηματοδότησής τους από την Περιφέρεια Κρήτης. Συζητήθηκαν τυχόν αλλαγές στα κριτήρια χρηματοδότησης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων μέσω του ΕΣΠΑ που θα πρέπει να υιοθετηθούν ώστε να είναι δυνατότερη και για περισσότερους δικαιούχους, σε περίπτωση ενεργοποίησης συμπληρωματικού προγράμματος.

Οι κύριοι Καλογερής και Παπαδεράκης ανέφεραν ότι έχει συζητηθεί ήδη το θέμα με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, και τους διαβεβαίωσαν ότι θα καταβληθούν προσπάθειες εύρεσης και διάθεσης πρόσθετων πόρων προκειμένου να στηριχθούν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες δεν ενισχήθηκαν για διάφορους λόγους από τα μέχρι τώρα προγράμματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook