Οι curtain bangs, οι αφέλειες δηλαδή που θυμίζουν κουρτινάκια και αγαπούν όλα τα stylish κορίτσια είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν.

Ωστόσο πριν πάρεις την απόφαση να κάνεις κι εσύ curtain bangs, δώσε προσοχή γιατί ένα άλλο είδος αφελειών έρχεται δυναμικά για να πάρει τη θέση τους.

Ακούν στο όνομα wafty bangs και έρχονται στο σήμερα κατευθείαν από τη δεκαετία του 1970. Διάσημες τις έκανε η Farrah Fawcett και στη συνέχεια τις λάνσαραν κι άλλες σταρ της εποχής, όπως η Goldie Hawn.

Γυρίζουν προς τα έξω και είναι ανάλαφρες, άρα και ιδανικές για την άνοιξη που έρχεται. Όπως και οι curtain bangs, έτσι και αυτές χωρίζουν στη μέση, αλλά για να πετύχεις το χαρακτηριστικό στιλ τους θα πρέπει να τους δώσεις όγκο.

Σε περίπτωση που έχεις ήδη αφέλειες, μπορείς να δοκιμάσεις το wafty look χρησιμοποιώντας μία στρογγυλή βούρτσα. Αν πάλι δεν έχεις και σκέφτεσαι να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο στιλ, ζήτησε από τον κομμωτή σου ένα layered look στις αφέλειές σου, που θα κάνει το αποτέλεσμα να θυμίζει 70s.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook