Από τη μέρα που η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να πατήσει «παύση» στην τηλεοπτική της διαδρομή, το ενδιαφέρον όλων στράφηκε στο πότε θα επιστρέψει και μέσα από ποια συχνότητα.

Οι φήμες ανά τακτά χρονικά διαστήματα φουντώνουν, η ίδια όμως έχει επιλέξει την τακτική που ακολουθεί όλα τα χρόνια της πορείας της. Δεν έχει σχολιάσει τίποτα μέχρι στιγμής και θα μιλήσει στους θαυμαστές της όταν έχει να τους ανακοινώσει κάτι ολοκληρωμένο.

Το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκαν τα νεότερα γύρω από την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο τηλεοπτικό τοπίο.

Σύμφωνα με την εκπομπή λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη φέρεται να είναι ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές με το Mega καθώς οι συζητήσεις των δυο πλευρών δεν είναι πλέον διερευνητικές αλλά προχωρημένες.

Το deal μάλιστα της Ελένης Μενεγάκη με το Mega δεν αφορά την πρωινή ζώνη του σταθμού καθώς κάτι τέτοιο δεν ήταν στα «θέλω» των δυο πλευρών.

Εφόσον, Ελένη Μενεγάκη και Mega συμφωνήσουν, η παρουσιάστρια η οποία παραδοσιακά έκανε πρεμιέρα πιο αργά από τον ανταγωνισμό, θα βγει στον «αέρα» πιο νωρίς από ποτέ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook