Μεγάλη προσοχή, κυρίως σε ηλικιωμένους.

Τα δικά του παράνομα σχέδια φαίνεται ότι ενεργοποιεί κάθε τέλος του μήνα, νεαρό ζευγάρι τσιγγάνων, που σύμφωνα με καταγγελίες “μπουκάρει” σε σπίτια ηλικιωμένων, επιδιώκοντας να τα ληστέψει. Μάλιστα, το ζευγάρι είναι προσανατολισμένο στο να κάνει τις ενέργειές του, κάθε τέλος του μήνα, όταν και ξέρει πως οι ηλικιωμένοι θα έχουν  πληρωθεί τις συντάξεις τους.

Τα περιστατικά, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες λαμβάνουν χώρα στους Αρμένους Αποκορώνου και πρόκειται μάλιστα για πολλά και συνεχή συμβάντα, ενώ, προς το παρόν, τα δύο νεαρά άτομα δεν έχει γίνει κατορθωτό να συλληφθούν

Μάλιστα μια από αυτές τις καταγγελίες γίνεται και επώνυμα μέσω ανάρτησης στο Facebook από τον κ. Γιώργο Καπριδάκη που συστήνει προσοχή στους ηλικιωμένους που κατοικούν στους Αρμένους αλλά και σε άλλες περιοχές στον Αποκόρωνα.

Ο ίδιος αναφέρει:

Καλό θα είναι όσοι έχουν γνωστούς,φίλους και συγγενείς ηλικιωμένους συνταξιούχους στους Αρμένους Αποκoρώνου και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου,να τους ενημερώσουν ότι τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί στο χωριό κάθε τέλη του μήνα που καταβάλλονται οι συντάξεις, ένα ζευγάρι νεαρών αθίγγανων που μπουκάρουν στα σπίτια ψάχνοντας για μετρητά.

Ο νεαρός είναι κοντός με μούσι, η κοπελιά κάπως ομορφούλα, και κυκλοφορούν με ένα μπλέ καινούριο αυτοκινητάκι.
Χθες με πήρε τηλέφωνο ο αδερφός μου και μου είπε ότι τους τσίμπησε επ΄ αυτοφόρω να προσπαθούν ν΄ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού,τους κυνήγησε κι εξαφανίστηκαν.

Πριν κάμποσο καιρό εκεί που έβλεπε τηλεόραση άκουσε το θόρυβο ν΄ανοίγουν το συρτάρι του κομοδίνου, πάλι πρόλαβαν κι εξαφανίστηκαν, το ίδιο έγινε και με τον γείτονα ,τους πήρε χαμπάρι να μπουκάρουν και τους κυνήγησε.
Πριν ένα μήνα περίπου είχαν ληστέψει ένα ζευγάρι παππούδων ,τους πήραν 1.000 ευρώ μέρα μεσημέρι, κι έφυγαν από το παράθυρο..έγινε καταγγελία πήραν αποτυπώματα αλά αυτοί ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Προχθές που είχαν ξαναχτυπήσει στο χωριό, την έπεσε η κοπελιά σε συνταξιούχο χωριανό στην πλατεία του χωριού,τον αγκάλιασε τάχα με ερωτικές διαθέσεις,ψάχνοντας συγχρόνως τις τσέπες του, αλλά ούτε αυτός πρόλαβε να συγκρατήσει αριθμό κυκλοφορίας και μάρκα αυτοκινήτου, μόνο ότι η κοπελιά ήταν πολύ όμορφη.
Ας ενημερώσουμε λοιπόν τους ηλικιωμένους γνωστούς μας να έχουν τον νου τους ,και το συνταξάκι να μην το κρατούν μαζί τους,ούτε να το κρύβουν στα κομοδίνα..γιατί όταν τους χτυπήσουν την πόρτα δεν θα είναι ο γαλατάς…!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook