Τρία ηλεκτρικά concepts θα παρουσιάσει η Nissan στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 11 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για την τρίτη αναβάθμιση του γνωστού μας Pivo, για το Esflow που γνωρίσαμε σε παλαιότερες μεγάλες διεθνείς εκθέσεις, καθώς επίσης και για το «έξυπνο» μικρό Townpod. Το «παρών» στην ιαπωνική πρωτεύουσα θα δώσει επίσης και η επόμενη γενιά του ελαφρού επαγγελματικού μοντέλου NV350. Ας τα πάρουμε όμως, με τη σειρά…

\"\"

 
PIVO 3
Πρόκειται για ηλεκτρικό μικρό αυτοκίνητο πόλης, με φουτουριστικό χαρακτήρα και πάμπολες έξυπνες και πρακτικές λύσεις στη διάταξη των εσωτερικών του χώρων. Είναι τριθέσιο, με συνολικό μήκος τρία μέτρα. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο, με κύκλο στροφής μόλις τέσσερα μέτρα, ενώ το παρκάρισμα είναι για αυτό μια πολύ εύκολη υπόθεση.

\"\"

 
ESFLOW
Πραγματοποίησε την πρώτη του παγκόσμια εμφάνιση στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, το Μάρτιο που μας πέρασε. Ηλεκτρικό με σπορ χαρακτήρα, πισωκίνητο και διθέσιο, υπόσχεται ιδιαίτερα ευχάριστες οδηγικές εμπειρίες. Με αυτονομία 240 χιλιόμετρα, επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα. 

\"\"

 
TOWNPOD
Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου των Παρισίων, τον Σεπτέμβριο του 2010. Απευθύνεται στον ελεύθερα σκεπτόμενο επιχειρηματία, είναι μοντέρνο και λειτουργικό, ενώ διαθέτει σχεδιαστικά στοιχεία van. Ο πίσω χώρος φορτίου είναι λειτουργικά σχεδιασμένος για επαγγελματική χρησιμότητα, οι πόρτες του ανοίγουν αντικρυστά και πίσω εφοδιάζεται με δίφυλλη. Προσφέρει χωρίς ενοχές οδηγική απόλαυση για την περιβαλλοντική συνείδηση ​​των χρηστών.

\"\"

\"\"

(4troxoi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook