Ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης έχει ήπια συμπτώματα αλλά κρίθηκε αναγκαία η παρακολούθησή του από τους γιατρούς

Μετά την επιβεβαίωση από το test του Δημάρχου Αποκορώνου πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, και ενώ ο ίδιος ο κ.Κουκιανάκης είχε ανακοινώσει πως θα παραμείνει σε καραντίνα ενώ θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του από την οικία του, τελικά κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στην κλινική covid-19 του Νοσοκομείου Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατρικές εξετάσεις ήταν «καθαρές» αλλά αποφασίστηκε – για προληπτικούς λόγους – η ιατρική παρακολούθησή του και νοσηλεία του εντός του Νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται, όπως δημοσίευσε από την Τετάρτη το Flashnews.gr, πως ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης αρχικά τέθηκε σε κατ’οίκον περιορισμό, όταν διαπιστώθηκε πως ήταν θετικό στον κορωνοιό μέλος της οικογένειάς του, ενώ στην συνέχεια βρέθηκε θετικός και ο ίδιος.

Να σημειωθεί πως έχει ήδη απολυμανθεί το δημαρχείο στις Βρύσες το οποίο έμεινε κλειστό σήμερα για προληπτικούς λόγους, ενώ την Παρασκευή , θα διενεργηθούν τεστ ανίχνευσης της νόσου Covid-19 έξω από το δημαρχείο Αποκορώνου στις Βρύσες και ώρα 10:00 με 13:00, στους υπαλλήλους και σε όσους δημότες επιθυμούν να εξεταστούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook