Τα Χανιά ολοκλήρωσαν στα Περιβόλια την προετοιμασία τους για το σημαντικό εντός έδρας ματς με τον Διαγόρα (03/04, 14:45 – ΕΡΤ Sports 2).

Στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού ο Διαμαντόπουλος που συμπλήρωσε κάρτες με τα Τρίκαλα έχει δηλωθεί να εκτίσει στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας για την 21η αγωνιστική.

Η ενημέρωση των Χανίων έχει ως εξής:

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εντός έδρας ματς με τον Διαγόρα (03/04, 14:45 – ΕΡΤ Sports 2), με προπόνηση στο γήπεδο Περιβολίων.

Η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι περιείχε ψυχαγωγικά παιχνίδια, ταχύτητες αντίδρασης, επιθετική τακτική, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Ολοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, αφού ο  Διαμαντόπουλος, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στα Τρίκαλα δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του στο εντός έδρας παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η αποστολή είναι η εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Ζιούλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Τριανταφυλλάκος, Γκίνο, Κάρλος, Μπραμπίγια, Διαμαντόπουλος, Κάσσος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός, Μασένα.

*Αρνητικά ήταν τα τεστ ανίχνευσης covid-19 στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα το πρωί της Πέμπτης (01/04).


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook