Το σερί θετικών αποτελεσμάτων συνεχίζεται για τα Χανιά, που επικράτησαν με 1-0 του Διαγόρα, “πιάνοντας” στην 4η θέση τον Εργοτέλη.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες στο 9’ με τον Κονέ και στο 16’ με τον Σμυρλή, ενώ η καλύτερη στιγμή για τα Χανιά στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε στο 25’ με τον Νίκολιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά μπήκαν πιο παθιασμένα και κατάφεραν έστω και με δόση τύχης να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, στο 61’ με τον Καμαρά. Ο Διαγόρας στη μοναδική ευκαιρία του στο δεύτερο ημίχρονο “άγγιξε” το 1-1 στο 79’ σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Αλάεθ με τον Κουτζαβασίλη.

Οι φάσεις του αγώνα
5′ Σέντρα του Κάσσου κεφαλιά του Δημητριάδη άουτ.
8′ Κόρνερ του Κοντοχρήστου ο Σμυρλής εξ επαφής δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα προς την εστία και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Λινάρδου κατέληξε μακριά από την εστία.
9′ Ευκαιρία για τον Διαγόρα από γύρισμα του Λινάρδου και προβολή του Κονέ ο Κουτζαβασίλης αποκρούει.
14′ Μπαλιά του Λινάρδου σουτ του Σμυρλή η μπάλα σταματά στον Ανδρέου.
16′ Ευκαιρία για τον Διαγόρα από πάσα του Κονέ ο Σμυρλής από κοντά πλασάρει άουτ.
20′ Φάση διάρκειας με τον Δημητριάδη να πασάρει στον Κάρλος που ψάχνει τον Διαμαντόπουλο αλλά ο Ρουγκάλας κόβει.
25′ Ευκαιρία από ενέργεια και πάσα του Βασιλόγιαννη το σουτ του Νίκολιτς μπλοκάρει ο Τσέλιος.
26′ Σέντρα του Λινάρδου ο Κουτζαβασίλης αιφνιδιάζεται αλλά αποκρούει για να διώξει σε κόρνερ ο Νίκολιτς.
29′ Ευκαιρία από σέντρα του Καμαρά η κεφαλιά του Κάρλος φεύγει άουτ.
40′ Διαμαρτυρίες για μαρκάρισμα του Διαμαντόπουλου από τον Σανδραβέλη.
45+3′ Σουτ του Κοντοχρήστου άουτ.
53′ Σουτ του Κάρλος η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ. Ο Βασιλόγιαννης το εκτελεί και ο Κάσσος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο έξω από την εστία.
54′ Απίστευτη ευκαιρία, από πάσα του Δημητριάδη ο Διαμαντόπουλος με προβολή “τσιμπάει” την μπάλα από τον Τσέλιο και σε κενή εστία υπό την πίεση του Κοντοχρήστου πλασάρει άουτ μέσα σε διαμαρτυρίες για πέναλτι!
61′ ΓΚΟΛ: Απίστευτο γκολ του Καμαρά. Από πάσα του Δημητριάδη με σέντρα σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο… παράθυρο.
65′ Σέντρα του Βασιλόγιαννη κεφαλιά του Κάσσου άουτ.
79′ Απίστευτη ευκαιρία για τον Διαγόρα σε αντεπίθεση μετά από κόντρα σε σουτ του Βρεττού ο Κάκκο πάσαρε στον Αλάεθ που μόνος απέναντι από τον Κουτζαβασίλη πλάσαρε άουτ.

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Αναστασίου (Θεσσαλίας) – Φράγιος (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Μανωλάκης (31′), Πλέγας (45+3′), Βασιλόγιαννης (47′), Αθανασίου (50′), Κάρλος (50′), Σελινιωτάκης (81′), Τριανταφυλλάκος (83′), Μασένα (90+4′)

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Πλέγας (46′ Παναγιωτούδης), Κάρλος, Δημητριάδης (81′ Τριανταφυλλάκος), Κάσσος (77′ Βρεττός), Βασιλόγιαννης (90′ Σωτηράκος), Διαμαντόπουλος (82′ Μασένα).

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Μανωλάκης (70′ Κάκκο), Ρουγκάλας (44′ λ.τρ. Σελινιωτάκης), Κωστούλας (79′ Καρατάσιος), Κοντοχρήστος, Λινάρδος, Σμυρλής (70′ Αλάεθ), Κονέ (80′ Μπαστακός), Μασούρας, Αθανασίου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook