Οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού το βράδυ της περασμένης Πέμπτης

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στο ΠΑΓΝΗ, του άτυχου 35χρονου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, καθώς οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και κατευθυνόταν προς την Ιεράπετρα.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει ότι ο θάνατος επήλθε μετά από τραυματική ρήξη της θωρακικής αορτής, πράγμα που σημαίνει ότι η αιμορραγία ήταν τόσο γρήγορη με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρει το radiolasithi.gr, ο εκτιμώμενος χρόνος του τροχαίου συμβάντος ήταν γύρω στις 10 το βράδυ της Πέμπτης με αποτέλεσμα ο 35χρονος να μείνει στο σημείο του συμβάντος για τουλάχιστον 18 ώρες, ώσπου τότε τον εντόπισε τυχαία στο πέρασμά του ένας χειριστής τρακτέρ, αφού από το τροχαίο είχε βρεθεί εκτός δρόμου, πεσμένος δίπλα σε καλαμιές στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας – Παχιάς Άμμου, στο ύψος του Κάτω Χωριού.

Η κηδεία του άτυχου πατέρα ενός κοριτσιού έγινε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Νέας Ανατολής Ιεράπετρας με τους γονείς, τη σύζυγο, την κόρη, τον παππού και τις γιαγιάδες καθώς και τους κοντινούς συγγενείς, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας για τον covid.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook