Ο ΟΦ Ιεράπετρας βρέθηκε μία… ανάσα από μία σπουδαία νίκη, αλλά οι αλλαγές του Σανίνο συνδυάστηκαν για το γκολ της ισοφάρισης για τον Λεβαδειακό (1-1).

Ο Λεβαδειακός έχασε έδαφος στη “μάχη” της κορυφής, ενώ τον πλησίασαν στους 4 βαθμούς τα Χανιά, μετά από το πέρας της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Μιγκέλ στο 17’, ενώ είχαν δοκάρι με τον Νίκα στο 30’.

Ο ΟΦΙ χωρίς να έχει απειλήσει ως τότε κέρδισε πέναλτι στο 39’ με τον Βογιατζή, από τον Παναγιώτου. Ένα λεπτό μετά ο Κούστα ήταν εύστοχος, παρά την προσπάθεια του Μένκα, για το 1-0.

Στο 79’ ο Ντάλα Κόστα είχε καλή στιγμή για το 2-0 και στο 84’ ο Αθανασόπουλος έκανε σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Τζημόπουλου. Στο 88’ ωστόσο “νικήθηκε” από τον Μαρίνο, που σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κονέ.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου) – Αναστασάκης (Χανίων)
4ος διαιτητής: Λεμπέσης (Πειραιά)

Κίτρινες κάρτες: Μύγας (36’), Μιγκέλ (37’), Σμίλτος (68’), Γκίνη (68’), Τζημόπουλος (87’), Λεμονής (90+4’), Λιάγκας (90+5′), Βογιατζής (90+5′)

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Βογιατζής, Σμίλτος, Μασουέρο, Ζήσης, Φουάσης (75’ Αρναούτογλου), Λεμονής, Τεγούσης (55’ λ.τρ. Ντάλα Κόστα), Γκίνη, Ντούνης, Κούστα (83’ Αρσενίδης).

Λεβαδειακός (Τζιουζέπε Σανίνο): Μένκα, Μύγας, Δημόπουλος (54’ Μαρίνος), Λιάγκας, Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Νίκας (74’ Ενομό), Μεχία, Πολέτο (74’ Κονέ), Συμελίδης (54’ Τζιώρας), Μπιανκόνι Μιγκέλ (80’ Κωστή).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook