Τα τελευταία εικοσιτετράωρα υπήρξε έντονη φημολογία γύρω από τους λόγους που η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποφάσισε να μην  εμφανιστεί αρχικά αυτή την Κυριακή στο τάλεντ σόου του ANT1 «Dancing on Ice». Οι φήμες την ήθελαν δυσαρεστημένη, ενώ η ίδια επικαλέστηκε ότι πάσχει από χονδροπάθεια, κάτι που δεν έγινε πιστευτό.

Το Υupi εξασφάλισε την επίσημη γνωμάτευση του φυσιοθεραπευτή της που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της διάσημης διαγωνιζόμενης του \”Dancing on Ice\”.

\"\"

«Είχε πρόβλημα με τα γόνατά της και επιδεινώθηκε με τις πρόβες. Ο γιατρός της τής συνέστησε ξεκούραση για τουλάχιστον έναν μήνα. Αυτό το έμαθε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, οπότε και αποφάσισε να αποχωρήσει από το σόου. Στενοχωρήθηκε που δεν θα μπορεί να συμμετέχει καθώς είχε ενθουσιαστεί» επισημαίνει στο OK!. άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου.

Πάντως, όπως πληροφορούμαστε αυτήν την Κυριακή, στο δεύτερο live του σόου, δεν θα υπάρξει άμεση αντικατάστασή της.

\"http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=580546&v=0&q=80&w=300&h=225\"Σήμερα, Σάββατο 12 Νοεμβρίου, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει τα γενέθλιά της και σκοπεύει να τα γιορτάσει με τον αγαπημένο της, Μάκη Σούλη. Παρόλο που το ζευγάρι θα ήθελε να τα γιορτάσει με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το αναβάλει για αργότερα, καθώς η Μαρία Ελένη θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της όσο η διάσημη ηθοποιός προετοιμάζεται για την καινούργια της παράσταση «Ρόουζ» που έχει πρεμιέρα στις 3 Δεκεμβρίου στη Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη, στον πολυχώρο Αθηναΐδα στον Βοτανικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook