Ο 38χρονος σήμερα Χανιώτης είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος και είχε οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρεθύμνου, κάθισε σήμερα ένας 38χρονος Χανιώτης ο οποίος κατηγορείται ότι απο το 2016 έως το 2020, ασελγούσε σε βάρος ανήλικων αγοριών, ηλικίας από 9 έως 13 ετών.

Ο 38χρονος (κάτοικος περιοχής του Δήμου Πλατανιά), είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2020 και μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων, κρίθηκε ως προσωρινά κρατούμενος με κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για “προσβολή γενετήσιας πράξης σε ανήλικο”. 

Η εκδίκαση της υπόθεσης άρχισε το πρωί στο Μ.Ο.Δ. Ρεθύμνου με την κατάθεση των μαρτύρων του κατηγορητηρίου. Αργά το μεσημέρι το Δικαστήριο διέκοψε και η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη με τις καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, ο κατηγορούμενος με πρόσχημα την παροχή βοήθειας σε μαθήματα αγγλικών φέρεται να οδηγούσε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι του όπου διέμενε με τη μητέρα του και να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις.

Συμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να συνομιλούσε και μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τα παιδιά με μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου ενώ είχε βρεθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και υλικό σεξουαλικού περιεχομένου στον υπολογιστή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook