Συνεχίζουν οι αυτόκλητοι “παρκαδόροι” της Δημοτικής Αγοράς Χανίων να παρενοχλούν κόσμο ανενόχλητοι με την αστυνομία να παρεμβαίνει κατόπιν εορτής

Ανεξέλεγκτοι εξακολουθούν να δρουν κάποιοι που αυθαίρετα έχουν αναλάβει τον ρόλο του… “παρκαδόρου” στη Δημοτική Αγορά Χανίων απαιτώντας από κόσμο να τους δώσει χρήματα, βρίζοντάς τον αν δεν τους δώσουν χρήματα ή προκαλώντας ακόμα και ζημιές στα αυτοκίνητα.

Το φαινόμενο δεν είναι καινούριο δυστυχώς συμβαίνει χρόνια τώρα και λόγω ελλιπούς αστυνόμευσης ή εκ των υστέρων παρέμβασης, τα άτομα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα είδος δικού τους καθεστώτος εκεί!

Σήμερα συνέβη άλλο ένα από τα πάμπολλα περιστατικά. Οι “παρκαδόροι” επιτέθηκαν λεκτικά και εξύβρισαν μια γυναίκα που δεν τους έδωσε χρήματα επειδή πάρκαρε το αυτοκίνητό της. Μάλιστα σήμερα κλήθηκε η αστυνομία και όταν έφτασε αυτοί φυσικά και εξαφανίστηκαν. Τα περιστατικά είναι δεκάδες από τα άτομα αυτά που παρενοχλούν κόσμο, ενώ πολλές φορές έχουν προκαλέσεις ζημιές στα αυτοκίνητα ειδικά αν δεν τους δώσει κάποιος χρήματα.

Το θέμα είναι ότι όσο δεν υπάρχει σταθερή παρουσία της αστυνομία στην περιοχή ή έστω αρκετά συχνή, οι “παρκαδόροι” θα συνεχίσουν να δρουν ανεξέλεγκτα εις βάρος των πολιτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook