Καρποφόρησε η πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών.

Μια πολύτεκνη οικογένεια με παιδιά που είναι μαθητές του σχολείου βρήκε λύση σε τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, κατόπιν της κινητοποίησης που υπήρξε και του μεγάλου ενδιαφέροντος των πολιτών που ακολούθησε.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, οι Σύλλογοι γονέων και διδασκόντων εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση:

Eκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους εσάς (Συλλόγους, Σωματεία, καταστήματα, ανώνυμους γείτονες, συμπολίτες και φίλους μας απ’ όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό (Aθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ολλανδία, Αυστραλία κ.ά.) που μας βοηθήσατε με οποιονδήποτε τρόπο –οικονομική ενίσχυση, τοποθέτηση κουμπαράδων, είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρουχισμός- προκειμένου να επανασυνδεθεί το ρεύμα στην οικία και να επιστρέψει το χαμόγελο σε πολύτεκνη οικογένεια του σχολείου μας, η οποία βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη.

Βρισκόμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, χάρη στη δική σας συνδρομή, ο αρχικός στόχος μας επετεύχθη. Επιπλέον, με την ευγενική χορηγία μιας επιχείρησης των Χανίων και ενός συμπολίτη μας, οι οποίοι, όπως και οι παραπάνω, επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αποπληρώθηκε και το –υψηλό-χρέος της οικογένειας στη ΔΕΗ και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.
Η πρωτόγνωρη ανταπόκριση, η στήριξη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που εκλάβαμε, μας συγκινεί ιδιαίτερα και μας ενδυναμώνει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην απίστευτη δύναμη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης!

Ευχόμαστε σε όλους/ες υγεία, ευτυχία και πρόοδο!

1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥΡΝΙΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Σημείωση: Κατόπιν επιθυμίας τους, ευχαριστούμε και ονομαστικά τους παρακάτω:
1)Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης και Εξωτερική Φρουρά Καταστήματος Κράτησης Χανίων
2)Α.Σ ΚΡΗΤΕΣ (ΒΙΟΛΑ)
3)Σύλλογος Λαϊκής Αγοράς Χανίων
4)Εργαζόμενοι από Gallerie De Beaute Χανίων
5)Εργαζόμενοι από Πάρκινγκ ΤΑΛΩΣ
6)Εργαζόμενοι από κατάστημα Sephora Χανίων
7)Κατάστημα Νυφικών ΧΑΡΑ
8)Κρεοπωλεία ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ
9)Αρτζουχαλτζή Δέσποινα
10) Βαρδάκης Στέλιος στη μνήμη 17χρονου Βαρδάκη Γεωργίου
11) Βογιατζής Γεώργιος
12) Κουλεντάκης Βασίλειος
13) Παπαγιαννάκης Μιχαήλ
14) Εις μνήμη Ιωάννη Βεργερακη από την οικογένεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook