Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ. ελήφθησαν 215 δείγματα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ., σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης / Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Πλατανιά πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) στην Πλατεία των Βουκολιών, της ΔΕ Βουκολιών του Δήμου Πλατανιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ. ελήφθησαν 215 δείγματα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης, δήλωσε ότι”…ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται συνεχώς δίπλα  στους δημότες του, ανταποκρινόμενος στις  ανάγκες που έχουν παρουσιασθεί, ενώ όλοι θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας και ατομικής προστασίας, προκειμένου να μειωθεί ο ρυθμός μετάδοσης στην κοινότητα, αλλά και για την προστασία της Υγείας όλων μας…”

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, κα Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη, μετά το πέρας των ελέγχων, ανέφερε ότι “….σε καμία περίπτωση τα αποτελέσματα των test, δεν θα πρέπει να αποτελέσουν αιτία εφησυχασμού. Στόχος του Δήμου είναι η προστασία όλων των δημοτών και ο περιορισμός του κινδύνου εξάπλωσης του Κορωνοϊού…” και ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Ε.Ο.Δ.Υ. και  όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση  των τεστ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook