“Ενημερωτική Διαδικτυακή Εκδήλωση για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες και την μετάβασή τους στην Αγορά Εργασίας” είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνεται από τον ΟΑΕΔ  και το ΕΛΜΕΠΑ.

Αναλυτικά:

Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) σε συνεργασία με το Γραφείο Εργασίας Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων (ΕΚΟ) ΟΑΕΔ Ηρακλείου διοργανώνουν την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 και Ώρα 13:00 -14:00, διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα: “Η μετάβαση των Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων από την ανώτατη εκπαίδευση στην αγορά εργασίας: Ευκαιρίες Απασχόλησης & Εργασιακής Επανένταξης“

Εισηγήτρια της εκδήλωσης είναι η κα. Μαρία Τσιμητάκη, Εργασιακός Σύμβουλος – Αν. Προϊσταμένη Γραφείου Εργασίας ΕΚΟ ΟΑΕΔ Ηρακλείου.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν:

Δράσεις του ΟΑΕΔ για την Εργασιακή Ένταξη & Επανένταξη των Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων

Προϋποθέσεις Ένταξης στο ειδικό πρόγραμμα 2.000 Νέων θέσεων Εργασίας του ΟΑΕΔ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι προπτυχιακοί / μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι απόφοιτοι του ΕΛΜΕΠΑ, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τρόπος συμμετοχής στη διαδικτυακή εκδήλωση εδώ: 
https://career.hmu.gr/2021/04/05/διαδικτυακή-ενημέρωση-η-μετάβαση-των/

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΛΜΕΠΑ ευχαριστεί θερμά την εισηγήτρια και το Γραφείο Εργασίας ΕΚΟ ΟΑΕΔ Ηρακλείου για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη δράσεων που αφορούν την εταιρική υπευθυνότητα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook