«Σου αρέσει αγάπη μου;» φέρεται να της έλεγε, με εκείνη να απαντά: «Χτύπα την ξανά! Χτύπα τη για μένα τώρα»

Σοκάρει η επίθεση ενός άπιστου άντρα στην Τουρκία, ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την ερωμένη του μέχρι η νεαρή γυναίκα να χάσει τις αισθήσεις του. Κι αυτό την ώρα βιντεοκλήσης με τη γυναίκα του, σε μια προσπάθεια να ζητήσει συγγνώμη για την απιστία του, όπως μεταδίδει η Sun.

Η επίθεση έγινε όταν η 24χρονη Beyza Yurttas έμαθε ότι ο φίλος της Bulent Yuksek ήταν παντρεμένος και έτσι τον χώρισε. Ωστόσο, η σύζυγός του είχε ήδη μάθει για τη σχέση τους και ο Bulent κατέστρωσε ένα σχέδιο: να δείρει την πρώην ερωμένη του για να ζητήσει συγγνώμη με αυτόν τον τρόπο στη σύζυγό του.

Μιλώντας στο Newsflash, η Beyza είπε ότι συγκλονίστηκε όταν έμαθε ότι ήταν παντρεμένος και αμέσως έδωσε τέλος στη σχέση τους. «Θα μετακόμιζα σε μια άλλη πόλη την ημέρα που έγινε το περιστατικό. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήθελε να με δει μια τελευταία φορά», εξήγησε.

Συμφώνησαν να συναντηθούν στην περιοχή Αλάνια στην Αττάλεια το βράδυ της 31ης Μαρτίου.

«Δεν ξέρω γιατί αλλά συμφώνησα να πάω. Όταν συναντηθήκαμε όμως με έσυρε στο αυτοκίνητό του και κλείδωσε τις πόρτες. Άρχισε να με χτυπάει. Με χτυπούσε ξανά και ξανά», λέει.

Όπως αναφέρει ακόμη, στη συνέχεια έκανε βιντεοκλήση με τη σύζυγό του, προκειμένου εκείνη να δει τι έκανε. «Σου αρέσει, αγάπη μου;», φέρεται να ρωτούσε ο άνδρας τη γυναίκα του ενώ την έδερνε.

Σύμφωνα με τη Beyza, αντί να του πει να σταματήσει, η γυναίκα στη βιντεοκλήση απάντησε: «Τρελαίνομαι! Χτύπα την ξανά! Χτύπα τη για μένα τώρα».

Η άσχημα ξυλοκοπημένη γυναίκα λέει πως η «σοκαριστική εμπειρία» την τρομοκράτησε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά σαν να μην έφταναν όσα είχε ζήσει, ο πρώην της ανακρίθηκε σύντομα από την αστυνομία και στη συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο.

Φοβόταν για τη ζωή της και έτσι μοιράστηκε φωτογραφίες με την κακοποίησή της στα social media. «Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Δεν θέλω να καταλήξω σαν τις άλλες γυναίκες που τις σκοτώνουν άντρες. Δεν θέλω να πεθάνω, σας παρακαλώ», έγραψε.

Οι αναρτήσεις της έγιναν viral και έτσι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, με τον άντρα να βρίσκεται υπό κράτηση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook