Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και ο Γ.Σ. “Ελ. Βενιζέλος” με θλίψη και οδύνη αποχαιρετούν τον επί σειρά ετών πρόεδρο και μέχρι πρότινος γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας στίβου, Βασίλη Σεβαστή.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ αναφέρει τα εξής:

Φτωχότερος Ο Ελληνικός Στίβος 

Με θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του επί σειρά ετών Προέδρου και Γενικού Γραμματέα  της Ομοσπονδίας μας Βασίλη Σεβαστή που έδωσε μέχρι τέλους την δύσκολη μάχη με γενναιότητα σαν  πραγματικός μαχητής. Η προσφορά του στον Ελληνικό στίβο τεράστια, από όλες τις θέσεις του αθλητή  του Μεσογειονίκη, του τεχνικού συμβούλου, του επικεφαλής της ομοσπονδίας. Η απουσία του θα είναι  μεγάλη και ο στίβος φτωχότερος. Μας αφήνει όμως από την μια το τεράστιο έργο του στον ΣΕΓΑΣ και  από την άλλη το χρέος σε όλους τους συνεργάτες του να συνεχίσουμε ότι ξεκίνησε για να υλοποιηθεί  το όραμά του για τον Ελληνικό Στίβο.  

Εκφράζοντας τους αθλητές, τους προπονητές, τους φιλάθλους και ολόκληρη την οικογένεια του  Κρητικού Στίβου που τόσες φορές είχε βοηθήσει με τις ιδέες και τις παρεμβάσεις του τον  αποχαιρετούμε και θα τον θυμόμαστε πάντα με συγκίνηση.  

Καλό ταξίδι Βασίλη! 

Στην οικογένειά του τα θερμότατα συλλυπητήρια.  

Το ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης

Η ανακοίνωση του “Ελ. Βενιζέλου” είναι η εξής:

Με θλίψη και οδύνη η αθλητική οικογένεια του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος πληροφορήθηκε τον θάνατο του επί σειρά ετών Προέδρου και Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας μας Βασίλη Σεβαστή που έδωσε μέχρι το τέλος την δύσκολη μάχη σαν πραγματικός δεκαθλητής. Η προσφορά του στον Ελληνικό στίβο σαν αθλητής, προπονητής, τεχνικός σύμβουλος και παράγοντας ανυπολόγιστη. Πολύτιμος συνεργάτης και φίλος. Το κενό που αφήνει μεγάλο, όπως και το χρέος στους συνεργάτες του να συνεχίσουν το έργο του στον ΣΕΓΑΣ και να υλοποιήσουν το όραμά του για τον ελληνικό στίβο. Θα τον θυμόμαστε πάντα με συγκίνηση. Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο και τις κόρες του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook