Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ γνωστοποίησε πέντε επιστροφές και μία αποχώρηση εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην ομάδα επανεντάχτηκαν οι Νίκος Βασιλάκης, Φουσά Μπρίσλι (από Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ), Πέτρος Γιακουμάκης (από ΑΕ Μοσχάτου), Ιωάννης Δρικάκης (από Κ19 Εργοτέλη) και ο Νίκος Νταγκουνάκης (από Αμφιάλη).

Από την άλλη παρελθόν μετά από περίπου τρία χρόνια συνεργασίας αποτελεί ο Ακης Μαζιώτης, που θα συνεχίσει στον Πανελευσινιακό.

Οι ανακοινώσεις του ΣΥΝΚΑ έχουν ως εξής:

Εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος , η Α.Ε.Ε.Κ. ΣΥΝ.ΚΑ. ανακοινώνει την επανένταξη στην ομάδα πέντε παικτών που είχαν παραχωρηθεί ως δανεικοί. Συγκεκριμένα, επιστρέφει ο Βασιλάκης Νίκος από το ΔΑΑΟΧ, ο Γιακουμάκης Πετρος από την ΑΕ Μοσχάτου, ο Δρικάκης Ιωάννης από την Κ19 του Εργοτέλη, ο Φουσά Μπρίσλι από το ΔΑΑΟΧ και Ο Νταγκουνάκης Νίκος από την Αμφιάλη.

Τους καλωσορίζουμε πίσω στην ομάδα και τους ευχόμαστε πολλές χαρές μαζί μας.

 

Έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας, η Α.Ε.Ε.Κ. ΣΥΝ.ΚΑ. ανακοινώνει την αποχώρηση από την ομάδα του ποδοσφαιριστή Μαζιώτη Ιερόθεου. Ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πανελευσινιακού.

Το ΔΣ της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τον Ιερόθεο για την συνεισφορά του στους στόχους της, την αγωνιστική και εξωαγωνιστική συνεργασία και να του ευχηθεί ότι καλύτερο στη συνέχεια με υγεία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook