Του έριξαν και χαριστική βολή

Όλη η Ελλάδα πάγωσε στο άκουσμα της δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Η δολοφονία του έγινε μέρα μεσημέρι κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και τους φίλους και συναδέλφους του.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ εκτελέστηκε στην κυριολεξία λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και σύμφωνα με νεότερα στοιχεία μια τραγική σύμπτωση ίσως να στάθηκε μοιραία για τον γνωστό δημοσιογράφο. Ο δημοσιογράφος ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του μετά την δουλειά του στον τηλεοπτικό σταθμό Star, δεν πάρκαρε όπως συνήθιζε στο γκαράζ του σπιτιού του αλλά σε ένα παρκάκι εκεί κοντά. Αυτό έδωσε την δυνατότητα στους εκτελεστές του να τον βρουν «ακάλυπτο» και ανυπεράσπιστο και δυστυχώς εύκολο στόχο. 

Γειτόνισσα του γνωστού δημοσιογράφου μιλώντας στο newsit.gr περιέγραψε όλη την σκηνή της εκτέλεσης και μάλιστα είπε ότι αφού τον πυροβόλησαν αρκετές φορές του έριξαν και χαριστική βολή. 

Το χρονικό της εκτέλεσης 

Ήταν 2.15 το μεσημέρι όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ πάρκαρε το αυτοκίνητό του κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο και ξεκινούσε με τα πόδια να κατευθυνθεί προς αυτό. Εκείνη την στιγμή δυο άνδρες σε ένα σκούτερ τον πλησιάζουν και αρχίζουν να τον πυροβολούν. Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν καλά το πρόγραμμά του ή τον παρακολουθούσαν. 

Ο Γιώργος Καραϊβάζ σωριάζεται στο έδαφος και στο σώμα του βρίσκονται τουλάχιστον έξι σφαίρες. Οι δυο δράστες τον πυροβόλησαν πολλές φορές και εικάζεται ότι το όπλο είχε σιγαστήρα αφού κανείς δεν άκουσε τίποτα!

Ο αστυνομικός συντάκτης κείτεται νεκρός μέσα στην μέση του δρόμου! Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτες μάρτυρες ήταν δυο υπάλληλοι του δήμου που ήταν σε κοντινή απόσταση οι οποίοι και έχουν κληθεί για κατάθεση.

Σύμφωνα επίσης με άλλες πληροφορίες ο λόγος που ο δημοσιογράφος δεν πάρκαρε στο σπίτι του ήταν γιατί πρόσφατα είχε αγοράσει αυτοκίνητο στο παιδί του και έτσι πάρκαρε εκτός σπιτιού.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος δημοσιογράφος δεν είχε θεωρήσει ότι υπήρχε απειλή για την ζωή του και έτσι δεν είχε ζητήσει αστυνομική προστασία από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η σύζυγός του συντετριμμένη πήγε στο σημείο που έπεσε νεκρός ο δημοσιογράφος και υποβασταζόμενη αποχώρησε. 

 Λίγο μετά την εκτέλεση του καλού δημοσιογράφου λίγα λουλούδια στο σημείο μαρτυρούν το τραγικό αυτό γεγονός. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook