Μεγάλες τροποποιήσεις επέρχονται από την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 στα δρομολόγια του Σιδηροδρόμου και του Προαστιακού.

Ειδικότερα, στο τμήμα Θεσσαλονίκης – Έδεσσας καταργείται το ισχύον πλέγμα δρομολογίων,επιβατικών και εμπορικών αμαξοστοιχιών και από την ίδια ημέρα τίθεται σε ισχύ ένα νέο πλέγμα δρομολογίων μεταξύ Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και αντιστρόφως.

Επίσης δρομολογούνται δύο (2) ζεύγη εκδρομικών αμαξοστοιχιών μεταξύ Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Άρνισσας και αντιστρόφως, τα οποία, σε συνδυασμό με λεωφορεία στο σταθμό της Άρνισσας, θα εξυπηρετούν εκδρομείς προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν.

Στο τμήμα Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης – Δικαίων καταργείται το ισχύον πλέγμα δρομολογίων επιβατικών και εμπορικών αμαξοστοιχιών και από την ίδια ώρα και ημέρα τίθεται σε ισχύ ένα νέο πλέγμα δρομολογίων μεταξύ Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης – Δικαίων.

– Το IC 90/91 με ώρα αναχώρησης από Θεσσαλονίκη 07:24 (έχει ανταπόκριση με το δρομολόγιο 604 από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη) και από Δίκαια ώρα 16:26 (έχει ανταπόκριση με το δρομολόγιο IC75 από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα).

– Το 610/611 με ώρα αναχώρησης από Θεσσαλονίκη 15:48 και από Δίκαια ώρα 05:19.

Τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου παραμένουν ως έχουν, με μόνη διαφοροποίηση την 8λεπτη αύξηση, για τεχνικούς λόγους, του χρόνου διαδρομής τους στο τμήμα γραμμής Λιοσίων – Κιάτου.

Κατόπιν τούτου διαφοροποιούνται οι αναχωρήσεις και αφίξεις στους σταθμούς μεταξύ Θριασίου/Ασπρόπυργου – Κιάτου και προς τις δύο κατευθύνσεις. Συγκεκριμένα από Άνω Λιόσια για Κιάτο, το τρένο θα αναχωρεί κάθε ΧΧ:22 ενώ από Κιάτο η αναχώρηση θα γίνεται κάθε ΧΧ:40.

Τέλος, από την Κυριακή 13.02.2011 αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η κυκλοφορία όλων των Διεθνών αμαξοστοιχιών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook