Αυτοκίνητο εξετράπη στον δρόμο προς το χωριό Βατσιανά – Εγκλωβίστηκε μια γυναίκα – Ο οδηγός εκτινάχτηκε απο το όχημα

Αναστάτωση επικράτησε νωρίς το πρωί στην Γαύδο όταν συνέβη τροχαίο ατύχημα με αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του ενώ επέβαιναν δύο άτομα, ένας άντρας και μια γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα συνέβη στον δρόμο απο Καστρί προς το χωριό Βατσιανά και στην θέση Βαθύ Σελί στα νότια του νησιού, όταν το αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό σε βάθος πολλών μέτρων.

Ο άντρας εκτινάχτηκε έξω απο το αυτοκίνητο και διεκομίσθη στο περιφερειακό ιατρείο του νησιού για τις πρώτες βοήθειες απο πυροβέστες και κατοίκους που έσπευσαν στο σημείο του τροχαίου.

Η γυναίκα εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο, αναμένεται να ανασυρθεί και να παραληφθεί απο ελικόπτερο το οποίο μεταβαίνει στην Γαύδο απο το Ηράκλειο με άντρες της ΕΜΑΚ.

Και οι δύο δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας διαμένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Γαύδο.

Το σημείο όπου έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες η στροφή στην οποία έγινε το τροχαίο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και χωρίς σήμανση ή προστατευτικό στηθαίο, ενώ παλαιότερα είχαν τοποθετηθεί εκεί μπάζα προκειμένου να αποφευχθεί πτώση οχήματος στον γκρεμό.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook