Με ισοπαλία στα τελευταία λεπτά του αγώνα (1-1) ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στην Α’ Γυναικών Εργοτέλης και Αστέρας Ρεθύμνου.

Στο πρώτο ματς της ιστορίας του στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου ο Αστέρας προηγήθηκε στο 82’ με εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση της Δαφέρμου. Ωστόσο στις καθυστερήσεις (90+4’) από κόρνερ της Σιδηρά η Ξέρα με δυνατό σουτ ισοφάρισε, σώζοντας τον βαθμό για τις γυναίκες του Εργοτέλη.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η Γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη δια της Δανάης Σιδηρά τίμησε τη νεαρή αθλήτρια του συλλόγου Κατερίνα Ξυδάκη. 

Διαιτητής: Κυριακίδης
Βοηθοί: Εγγλέζος – Πάγκαλος

Εργοτέλης (Γιάννα Δούκα): Στριλιγγά, Χαριτάκη (72’ Δρακωνάκη), Καλέση (85’ Ηλιάδη), Κωνσταντοπούλου, Ζήγρα (72’ Σαριδάκη), Φανουράκη, Σιδηρά, Ξέρα, Δρακωγιαννάκη, Σημαιάκη, Ραπάνη.

Αστέρας Ρεθύμνου (Γιώργος Ιωαννίδης): Χατζηστάμου, Νάνου, Κιαχίδου, Κελαϊδή, Δρακάκη, Δαφέρμου, Βορριά, Μανωλίτση (93’ Καραντωνάκη), Γουνάκη, Τζουτζουράκη, Τούνα (87’ Σταγάκη). 

• Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η Γυναικεία ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ δια της Δανάης Σιδηρά τίμησε τη νεαρή αθλήτρια του συλλόγου Κατερίνα Ξυδάκη. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook