Το δημοφιλέστατο εδώ και 40 χρόνια ημερολόγιο της Pirelli κυκλοφορεί στις 6 Δεκεμβρίου, με τις φωτογραφίες μερικών από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου να κόβουν την ανάσα.

Αυτή τη φορά το concept είναι αρκετά διαφορετικό από πέρισυ, όπου ο σχεδιαστής μόδας Καρλ Λάγκερφελντ είχε αναλάβει το ρόλο του φωτογράφου των διάσημων και πανέμορφων μοντέλων, εμπνευσμένος από τους θεούς της αρχαίας Ελλάδας και της Ρώμης. 

\"\"

Στην έκδοση του 2012 ρόλο φωτογράφου έχει ο επιφανής Μάριο Σορέντι, ο οποίος κάλεσε τις μούσες του στο νησί Μούρτολι της Κορσικής, προκειμένου να τις απαθανατίσει με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα γινόταν. 

\"\"

 
Το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό, με τις 11 «θεές» να μας αποκαλύπτουν τις πιο γοητευτικές τους πλευρές: Ανάμεσά τους η εκθαμβωτική Κέιτ Μος, η Ιζαμπέλι Φοντάνα, η Ουκρανή Μίλα Γιόβοβιτς και η Ολλανδή Σάσκια ντε Μπράου, που ήταν η μόνη που φωτογραφήθηκε ολόγυμνη. 

\"\"
 
Μερικές από τις φωτογραφίες αυτές παραχωρήθηκαν στο ιταλικό Vanity Fair. Σπεύδουμε να σας τις παρουσιάσουμε, χωρίς περαιτέρω σχόλια…

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook