Τι προέκυψε από την νεκροψία – νεκροτομή και για τον χρόνο θανάτου

Το μεσημέρι της Δευτέρα ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στην σορό της 25χρονης Κορίνας Λαβράνου η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα στην Γαύδο, τα ξημερώματα της Κυριακής και η σορός της παραδόθηκε στους οικείους της.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Κρήτης Σταμάτη Μπελιβάνη, από το πόρισμα της εξέτασης προέκυψε πως ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας του Πολυτεχνείου Κρήτης προήλθε από ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία, συνέπεια των συντριπτικών τραυμάτων που είχε υποστεί εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητο κατά την πτώση του στον γκρεμό.

Ο χρόνος θανάτου – σύμφωνα με το πόρισμα- τοποθετείται στις πρώτες πρωινές ώρες και σίγουρα όχι πολύ ώρα μετά την ανεύρεση του αυτοκινήτου από όσους έσπευσαν στο σημείο.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής (σύμφωνα με μάρτυρες περίπου στις 3πμ) και ενώ ένα αυτοκίνητο με οδηγό 40χρονο από το Ρέθυμνο με συνεπιβάτιδα την 25χρονη κοπέλα κινείτο στον δρόμο Καστρί – Βατσιανά, ξαφνικά σε μια απότομη και άκρως επικίνδυνη στροφή, το όχημα βρέθηκε να κατρακυλά σε απότομο γκρεμό που καταλήγει στην θάλασσα, ενώ σταμάτησε μέσα σε χαντάκι σε βάθος πολλών μέτρων.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε έγκαιρα και περίπου στις 6 το πρωί έγινε γνωστό το δυστύχημα, ενώ ο οδηγός με ελαφρά τραύματα διεκομίσθη αρχικά στο Ιατρείο της Γαύδου και στην συνέχεια με ελικόπτερο στο Νοσοκομείο Χανίων.

Η άτυχη Κορίνα ήταν εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, με ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία και όπως προέκυψε από την νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατός της επήλθε μετά από λίγες ώρες από το δυστύχημα.

Για την ανάσυρση της σορού της χρειάστηκε να στηθεί μεγάλη επιχείρηση από το Λιμενικό και Πυροσβέστες κάτι που ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι.

Σε ότι αφορά στην αιτία του δυστυχήματος, πέραν των όσων μπορεί να κατέθεσε ο οδηγός, δεν μπορεί να προκύψει ασφαλές συμπέρασμα εαν δεν γίνει πραγματογνωμοσύνη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook