Στο πένθος έχει βυθιστεί και η Κέρκυρα από τον ξαφνικό χαμό της Κορίνας μετά από τροχαίο ατύχημα στη Γαύδο

Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει αύριο Τετάρτη στην Κέρκυρα στον Ιερό Ναό Καναλίων στις 5 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής (σύμφωνα με μάρτυρες περίπου στις 3πμ) και ενώ ένα αυτοκίνητο με οδηγό 40χρονο από το Ρέθυμνο με συνεπιβάτιδα την 25χρονη κοπέλα κινείτο στον δρόμο Καστρί – Βατσιανά, ξαφνικά σε μια απότομη και άκρως επικίνδυνη στροφή, το όχημα βρέθηκε να κατρακυλά σε απότομο γκρεμό που καταλήγει στην θάλασσα, ενώ σταμάτησε μέσα σε χαντάκι σε βάθος πολλών μέτρων. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε έγκαιρα και περίπου στις 6 το πρωί έγινε γνωστό το δυστύχημα, ενώ ο οδηγός με ελαφρά τραύματα διεκομίσθη αρχικά στο Ιατρείο της Γαύδου και στην συνέχεια με ελικόπτερο στο Νοσοκομείο Χανίων.

Η άτυχη Κορίνα ήταν εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, με ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία και όπως προέκυψε από την νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατός της επήλθε μετά από λίγες ώρες από το δυστύχημα (διαβάστε εδώ το πόρισμα του ιατροδικαστή).

Για την ανάσυρση της σορού της χρειάστηκε να στηθεί μεγάλη επιχείρηση από το Λιμενικό και Πυροσβέστες κάτι που ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook