Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της.

Με αφορμή το χτεσινό ρεπορτάζ του Flashnews.gr, για τη συνταξιούχο ιατρό-οδοντίατρο απο τα Χανιά που είχε μπλεξίματα με τον Νόμο, μας εστάλη απάντηση από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της, όπου αναφέρονται τα εξής:

Αναφορικά με το πρόσφατο περιστατικό που ατυχώς χαρακτηρίστηκε «αντιποίηση επαγγέλματος» με εμπλεκόμενη γνωστή επιστήμονα οδοντίατρο των Χανίων, παρακαλούμε  τους αξιότιμους δημοσιογράφους και τα Μέσα να είναι προσεκτικότεροι, διότι είδαν το φως  της δημοσιότητας ανακρίβειες σχετικά και με τα πραγματικά περιστατικά και με την ιδιότητα  της οδοντιάτρου. 

Η συγκεκριμένη ιατρός - οδοντίατρος είναι διακεκριμένη επιστήμονας και θήτευσε επί δύο  δεκαετίες ως στρατιωτική ιατρός στο Ναυτικό Νοσοκομείο της Σούδας. 

Μετά την συνταξιοδότηση της, ήδη από το 2010, έχει παρακολουθήσει κύκλους σπουδών  ομοιοπαθητικής μαζί με το σύζυγο της, επίσης ιατρό, με τον οποίο διατηρούσε ιατρείο  ομοιοπαθητικής, η άδεια λειτουργίας του οποίου ήταν στο όνομα του συζύγου της. 

Η πραγματικότητα είναι ότι, η οδοντίατρος είναι μέλος της ομοιοπαθητικής εταιρείας ήδη  πάνω από μια 10ετία και έχει απόλυτη επιστημονική επάρκεια και σχετικές έγγραφες  πιστοποιήσεις προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες για τις οποίες ατυχώς οδηγήθηκε  στον εισαγγελέα. Το γεγονός ότι, το όνομα της δεν συμπεριλαμβανόταν στους καταλόγους  του Ιατρικού Συλλόγου, δυστυχώς παρερμηνεύτηκε και έδωσε εντελώς στρεβλή εντύπωση,  αφού ως γνωστόν, οι οδοντίατροι δεν εγγράφονται στον Ιατρικό αλλά στον Οδοντιατρικό  Σύλλογο που είναι διαφορετικό θεσμικό όργανο. 

Η παράλειψη έγκαιρης αδειοδότησης του ιατρείου της μετά τον πρόωρο χαμό του συζύγου  της, εάν ενέχει κάποια απαξία, αρμόδιες να το κρίνουν είναι οι διοικητικές αρχές, και σε κάθε  περίπτωση απέχει πολύ από τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους επιβαρύνθηκε μια  γυναίκα επιστήμονας, μητέρα δύο παιδιών, που υπηρέτησε και υπηρετεί την υγεία και αυτό  της το έχουν αναγνωρίσει πολλοί συμπολίτες μας που την αγκαλιάζουν με εμπιστοσύνη. 

Μετά τιμής για λογαριασμό της εντολέως, 

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος 

Γιάννης Μαρακάκης


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook