Την επόμενη εβδομάδα

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος “Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ / FEAD” θα προβεί στη 13η διανομή ειδών κρεοπωλείου (αρνί, αυγά, χοιρινό, κοτόπουλο). Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ.

Η διανομή στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία τόσο των δικαιούχων TEBA όσο και των εργαζομένων του Δήμου Χανίων από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ακολούθως, για 3 ημέρες τμηματικά, τη Δευτέρα 19 Απριλίου (11:00 – 14:00), την Τρίτη 20 Απριλίου  (09:30 – 14:00), την Τετάρτη 21 Απριλίου (09:30 – 14:00), θα πραγματοποιείται η διανομή από τον χώρο της αποθήκης του Δήμου στη ΡΕΓΓΙΝΑ (Κύπρου 8). Οι ωφελούμενοι καλούνται ν’ ακολουθούν την ώρα και την ημέρα, που θα αναφέρει το sms που θα τους αποσταλεί, προσκομίζοντας οπωσδήποτε το ΑΜΚΑ τους.

Λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων διανομής, οι δικαιούχοι θα πρέπει να φροντίσουν για τη μεταφορά, κρατώντας κατάλληλη αποσκευή (τσάντα, καροτσάκι, καλάθι, κ.ά.).

Όσοι δικαιούχοι είναι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ και αντιμετωπίζουν πρόβλημα για την παραλαβή, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2821341695 του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος για να τα παραλάβουν. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook