«Να συνεχιστεί η βοήθεια προς τα παιδιά του “Χαμόγελου του Παιδιού”» κάλεσαν η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ.

Στην εκπομπή «Αλήθειας με τη Ζήνα», όπου εργαζόταν και ο ίδιος, φιλοξενήθηκαν τόσο η σύζυγος όσο και ο γιος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε πριν μια εβδομάδα έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. 

Σύζυγος και γιος του δολοφονημένου δημοσιογράφου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την προσπάθεια που γίνεται να συγκεντρωθούν χρήματα στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η σύζυγος του, σημείωσε σχετικά: «Ο Γιώργος μου αγαπούσε τους πάντες. Προσπαθούσε να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους, τους οποίους γνώριζε και δε γνώριζε. Μέσα από αυτή τη δύναμη που του έδωσε η καριέρα του, είχαμε ως στόχο ζωής όπου μπορούμε να βοηθήσουμε κι εκείνος κι εγώ. Μάλιστα, πολλές φορές, τον έπαιρνα τηλέφωνο και του έλεγα “δεν κάναμε την καλή πράξη της ημέρας”. Από τη μέρα που γεννήσαμε το παιδί μας, ήμασταν κοντά στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, γιατί μέσα από τον πόνο και τον χαμό που έζησε αυτός ο άνθρωπος βγήκε αυτό το μεγαλείο και βοηθήθηκαν πάρα πολλά παιδιά. Θέλουμε να συνεχιστεί η βοήθεια προς τα παιδιά. Θέλω όλος ο κόσμος να βοηθήσει να γίνει αυτό το πολυιατρείο, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους που αγωνιούν καθημερινά για τα παιδιά τους και δεν έχουν τον τρόπο να τα βοηθήσουν, να έχουν μια αγκαλιά ανοιχτή. Επειδή ο Γιώργος δε θα μπορεί να τα βοηθήσει τώρα, ας τα “βοηθήσει” μέσα από αυτόν τον τρόπο. Θεωρώ ότι είναι μονόδρομος».

Δημήτρης Καραϊβάζ: Δεν είναι μόνο για τον πατέρα μου, είναι για το αύριο

«Θα του άρεσε, αγαπούσε πολύ τα παιδιά» ανέφερε ο γιός του, Δημήτρης Καραϊβάζ και συνέχισε: «Κάνω έκκληση να βοηθήσουμε αυτόν τον σκοπό και αυτά τα παιδιά, γιατί περιστατικά σαν αυτά έχουν να κάνουν με βία και κακία, τα οποία είναι παράγωγα του πόνου και του φόβου που είχαν κάποιοι ως παιδιά. Ο πόνος μεγαλώνοντας έγινε μίσος. Αν είχε ιαθεί όταν τα παιδιά ήταν σε μικρή ηλικία, δε θα υπήρχε τέτοια κακία. Δεν είναι μόνο για τον πατέρα μου, είναι για το αύριο. Αν θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα του σήμερα, πρέπει να γαλουχήσουμε τα μυαλά του αύριο».

Όπως ανακοίνωσε η Ζήνα Κουτσελίνη στο τέλος της εκπομπής της είχαν μαζευτεί 151.400 ευρώ για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook