Συνάντηση στην Αντιπεριφέρεια με εκπροσώπους της Μονής

Οι αποκαλύψεις για τον αποκλεισμό του δρόμου προς την Μονή Γουβερνέτου και το φαράγγι του Καθολικού, με την τοποθέτηση τοιχίων και καγκελόπορτων, ενώ ο δρόμος είναι χαρακτηρισμένος ως «επαρχιακός» και άρα «δημόσιος»,  προκάλεσε την παρέμβαση της Αντιπεριφέρειας Χανίων.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αντιπεριφέρεια, σήμερα, «στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκου Καλογερή, με το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευμενείας κ. Ειρηναίο Ηγούμενο Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου συνοδευόμενο από τον Ιερομόναχο της Ι.Μ. π. Πορφύριο και τον τεχνικό σύμβουλο της Ι.Μ. , ενώ παρευρέθηκαν και υπηρεσιακοί παράγοντες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της της Νομικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Χανίων.  

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι καταγγελίες για τοποθέτηση πόρτας επί της επαρχιακής οδού κοντά στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής, η οποία εμποδίζει την ελεύθερη προσπέλαση των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι της Ι.Μ. εξέφρασαν τις απόψεις τους και προσκόμισαν στοιχεία τα οποία θα εξεταστούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί αυτοψία στην περιοχή προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες ενέργειες.»


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook