Οι απίστευτες φήμες σε βάρος επιχειρήματια και η διακίνηση ψεύτικων φωτογραφιών

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου φυσικού ή ηθικού αυτουργού, άμεσου ή απλού συνεργού για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης ή οποιουδήποτε άλλου αδικήματος προκύψει ότι διεπράχθη, προσέφυγαν δύο γνωστοί επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται σε δημοτική ενότητα της δυτικής πλευράς του νησιού, οι οποίοι βρέθηκαν με τις οικογένειές τους στο επίκεντρο μιας άθλιας «προπαγάνδας» από ανόητους, που την επινόησαν για να τους πλήξουν επαγγελματικά και οικογενειακά.

Δύο δικηγορικά γραφεία χειρίζονται την υπόθεση, που αποτελεί ήδη αντικείμενο έρευνας των αστυνομικών και Εισαγγελικών Αρχών, ενώ έχουν ήδη εντοπιστεί ορισμένοι από εκείνους που διακινούν τις συκοφαντίες, προσβάλλοντας συνειδήσεις οι οποίοι και θα λογοδοτήσουν οσονούπω ενώπιον των ποινικών και αστικών δικαστηρίων.

Του θέματος αναμένεται να επιληφθεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αφού οι συκοφαντίες εις βάρος των δύο μηνυτών κι ενός τρίτου, που πρόκειται να προσφύγει ομοίως στην δικαιοσύνη, «διανθίστηκαν» από τους δράστες και με φωτογραφία σε μοντάζ που διακινήθηκε μεταξύ κινητών τηλεφώνων αλλά και στα social media με μηνύματα.

Από τις αρχές του τρέχοντος μήνα, από πελάτες των καταστημάτων των μηνυτών περιήλθε σε γνώση τους, ότι κυκλοφορούσε μια αόριστη φήμη, ότι δήθεν ο γάμος του ενός επιχειρηματία περνούσε κρίση.

Το πρωί του Σαββάτου 10 Απριλίου 2021, η σύζυγος του ενός κλήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για να της γίνουν συστάσεις, κατόπιν σχετικού αιτήματος και αναφοράς ενός ημεδαπού, που την εμφάνισε ότι δήθεν εκείνη διέδιδε εις βάρος του ότι «κατέλαβε επ’ αυτοφώρω, στο κατάστημα που διατηρεί ο σύζυγός της, τον σύζυγό της και δύο ακόμη άτομα να βρίσκονται σε στάση τρενάκι» ήτοι να μετέχουν σε σεξουαλικό όργιο και ότι ακολούθως «διέδωσε το άνω περιστατικό σε όλο το χωριό για να εκδικηθεί τον σύζυγό της». Η γυναίκα, που έχει υποβάλει μήνυση, σοκαρίστηκε από τα εξιστορούμενα και βέβαια αρνήθηκε, όχι μόνο την εμπλοκή της στην διάδοση των άνω αναφερόμενων, αλλά και το ότι ουδέποτε κατέλαβε επ’ αυτόφωρω τον σύζυγό της με τους υπόλοιπους κυρίους να μετέχουν σε σεξουαλικό όργιο, αλλά και σε απλή έστω συναναστροφή.

Τα ανωτέρω τους θορύβησαν και τους στενοχώρησαν, αφού βρέθηκαν ξαφνικά στην δίνη μιας κακοήθειας που τους εξευτελίζει και τους προσβάλλει.

Περαιτέρω προέκυψε, από επικοινωνία τους με έτερο δήθεν εμπλεκόμενο στην συκοφαντία ότι όχι μόνο μεταφερόταν από στόμα σε στόμα το δήθεν σκάνδαλο, αλλά και ότι τον είχαν ενημερώσει πως κάποιοι είχαν κατασκευάσει μια φωτογραφία, την όποια διακινούσαν μέσω μηνυμάτων, όπου απεικονιζόταν το «τρενάκι».

Εχουν ήδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντοπιστεί άτομα που διέδωσαν τις συκοφαντίες και που απέδωσαν στα πρόσωπά τους χαρακτηρισμούς και πράξεις, ως και άτομα που διακίνησαν τις φωτογραφικές απεικονίσεις που τους διαπομπεύουν και παραπέμπουν σε αναληθή ανήθικη σεξουαλική συμπεριφορά τους, που αντίκεινται στην ηθική και την ευπρέπεια και προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή τους έχοντας ως μόνο σκοπό την βλάβη και τον διασυρμό τους και θα λογοδοτήσουν!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook