Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης που έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο ΒΑΚ ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη οι προπονητές των δύο ομάδων κατέθεσαν στους εκπροσώπους του τύπου τα συμπεράσματα τους από το παιχνίδι.

Ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε : «Αντί να γίνει μια προπόνηση παίξαμε αυτό το φιλικό περισσότερο για να μην χάσουμε τον ρυθμό που έχουμε σαν ομάδα. Μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα μας με οκτώ παιχνίδια και αυτό το πρόγραμμα δεν βγαίνει με 11 και 13 παίκτες . Πρέπει να έχουμε 20 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να έχουνε παιχνίδια στα πόδια τους».

Ο Νίκος Καραγεωργίου από την μεριά του επισήμανε : «Πιστεύω ότι ήταν ένα καλό τεστ και για τις δύο ομάδες . Όλοι οι παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής και προσπάθησαν να διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο. Όταν έχουμε την δυνατότητα από την στιγμή που έχουμε το προνόμιο να βρισκόμαστε στην ίδια πόλη καλό είναι να το εκμεταλλευτούμε και να παίζουμε συχνά τέτοια φιλικά παιχνίδια. Καλό θα ήταν βέβαια να αποφύγουμε κάποια σκληρά μαρκαρίσματα από την μεριά μας γιατί από είδαμε ο ΟΦΗ είχε κάποιους τραυματισμούς που εύχομαι να μην είναι σοβαροί για τα παιδιά. Από την πλευρά μας δεν χρησιμοποιήσαμε τον Μπούντιμιρ γιατί θέλαμε να τον προφυλάξουμε και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Ρούβα. Στο σημερινό φιλικό ο Λεάλ μου έδειξε ότι δεν βρίσκει το δρόμο του και αυτό είναι καθαρά θέμα προπόνησης και ρυθμού , ενώ ο Ολίσε παρουσιάστηκε πιο βελτιωμένος στο παιχνίδι του».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook