Κι ενώ θεωρείτο πως ανάμεσα στα δύο αδέρφια το κλίμα ήταν ψυχρό, μετά τη λήξη της τελετής ήρθαν κοντά.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Χάρι έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση σήμερα, μετά από διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους, καθώς οι απομακρυσμένοι αδελφοί επανενώθηκαν στην κηδεία του παππού τους, Φιλίππου.

Οι πρίγκιπες δεν στάθηκαν δίπλα-δίπλα πίσω από το φέρετρο του Δούκα του Εδιμβούργου, καθώς περπατούσαν από το κάστρο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, καθώς παρεμβαλλόταν ο ξάδερφός τους, Peter Phillips.

Κι ενώ θεωρείτο πως ανάμεσα στα δύο αδέρφια το κλίμα ήταν ψυχρό, μετά τη λήξη της τελετής ήρθαν κοντά.

Όπως φάνηκε από τα πλάνα που μεταδόθηκαν σε ζωντανή μετάδοση, οι δυο τους συνομιλούσαν καθώς περπατούσαν πίσω από το φέρετρο του παππού τους.

Δείτε εικόνες

  

«Ειρηνευτική δύναμη» ανάμεσά τους η Κέιτ

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες ημέρες, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να μίλησε με τον αδελφό του Ουίλιαμ στο τηλέφωνο αφότου έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την Mirror, που επικαλείται δημοσίευμα της Telegraph, η Κέιτ Μίντλετον αναμενόταν να αναλάβει ρόλο «ειρηνευτικής δύναμης» ανάμεσα στα δυο αδέλφια, στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου.

Πληροφορίες της Telegraph ανέφεραν, δε, ότι η Κέιτ Μίντλετον έτρεφε ελπίδες για εξομάλυνση των σχέσεων του συζύγου της με τον μικρότερο αδελφό του, την ώρα που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήρθαν πιο κοντά εξαιτίας του κοινού πένθους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook