Υγιεινή επιλογή μόνο με ασπράδια.

Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού ασπράδια αβγού
  • 1 κ. γλ. πάπρικα
  • 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 φύλλα φρέσκο βασιλικό
  • 1/2 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
  • 2 κ. σ. φέτα

Εκτέλεση

  • Βήμα 1
  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα ασπράδια του αβγού με την πάπρικα.
  • Βήμα 2
  • Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μαγειρέψτε το μείγμα με τα ασπράδια για ένα λεπτό.
  • Βήμα 3
  • Τοποθετήστε τα φύλλα βασιλικού πάνω από την ομελέτα και μαγειρέψτε για ακόμη ένα λεπτό.
  • Βήμα 4
  • Προσθέστε και το αβοκάντο και γαρνίρετε με τη φέτα.
  • Βήμα 5
  • Συνεχίστε το μαγείρεμα για επιπλέον 3 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να λιώνει η φέτα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook