O  Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, στα πλαίσια της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των μαθητών και των γονέων τους, διοργανώνει για 12η συνεχή χρονιά το WEBINAR Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο: ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORA Σύμβουλοι Εκπαίδευσης (www.labora.gr) και ομιλητή τον Δρ. Κότιο Κωνσταντίνο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Καριέρας και Ιδρυτή της LABORA.
 
Το webinar περιλαμβάνει αναλυτική και στοχευμένη ενημέρωση για μαθητές των τελευταίων τάξεων Γυμνασίου και των τάξεων του Λυκείου, καθώς και για γονείς και εκπαιδευτικούς.  

Ενδεικτικά οι θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν είναι οι εξής:
• Τα νέα επαγγέλματα με προοπτικές για το 2030 και οι σχολές που συνδέονται με αυτά!
• Ποια επαγγέλματα επηρεάζονται θετικά από τον COVID-19;
• Ποια τμήματα που αυξάνουν τις βάσεις τους με την ελάχιστη βάση εισαγωγής!
• Πώς συμπληρώνω τις αιτήσεις για τις Στρατιωτικές Σχολές, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό (παγίδες και ευκαιρίες).
• Πρακτικές Συμβουλές για τη διαχείριση μελέτης, λίγο πριν τις Πανελλήνιες!
 
Κατά τη διάρκεια του webinar ο Δρ. Κωνσταντίνος Κότιος θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σας αναφορικά με τις Πανελλήνιες και το νέο Λύκειο ενώ θα αποσταλεί σε όλους τους συμμετέχοντες πλούσιο υλικό της παρουσίασης!
 
Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς πριν τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού και την επιλογή των σπουδών και του επαγγέλματος που θα ακολουθήσουν αργότερα τα παιδιά! Άλλωστε, η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών εκπαίδευσης αποτελεί πάντα προτεραιότητά μας. 
 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25/04/2021, στις 11:00 π,μ, διαδικτυακά.

 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!!!! 

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και οδηγίες σύνδεσης, μπορείτε να πατήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
 
https://forms.gle/DWvp1xg2TgnBfTwP9 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παραμένουμε στη διάθεση σας.

ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 
 ☎️2810 210045

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook