Γεμάτες τρόμο ήταν οι τελευταίες στιγμές στη ζωή ενός 90χρονου άνδρα. Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του, στα Πατήσια, για να τον ληστέψουν και τον άφησαν δεμένο στην κουζίνα.

Ο 90χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στα Πατήσια, δεμένος και πεσμένος στο πάτωμα της κουζίνας, το απόγευμα της Κυριακής (18.04.2021). Φορούσε ακόμη τις πυτζάμες του και με την πρώτη ματιά δεν φέρει εμφανή ίχνη βασανισμού. 

Το σπίτι του άτυχου άνδρα ήταν αναστατωμένο, δείγμα πως κάποιος έψαχνε να κλέψει. Ωστόσο, η πόρτα δεν έχει ίχνη παραβίασης, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες. 

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε δεμένος με ταινία. Δεν είναι σαφές πότε μπήκαν οι ληστές ή ο ληστής στο σπίτι του και πότε άφησε την τελευταία του πνοή ο 90χρονος άνδρας. Δεν αποκλείεται, αφού η πόρτα δεν έχει παραβιαστεί, είτε να γνώριζε τους δολοφόνους του είτε να τον παρέσυραν για να τους ανοίξει. 

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν κλήθηκε στο σημείο η Άμεση Δράση. 

Γείτονες του 90χρονου ήταν σοκαρισμένοι από την είδηση πως ο ηλικιωμένος άνδρας, πολύ γνωστός στη γειτονιά, είχε βρεθεί νεκρός. Όλοι τους είπαν πόσο καλός άνθρωπος είναι, πως τον έβλεπαν να βγαίνει και να πηγαίνει για ψώνια και πως πάντα είχε μια “καλημέρα” για όλους. 

Την έρευνα για το θάνατό του έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook