Κατέθεσε τελικά σύμφωνα με πληροφορίες ο μάρτυρας – κλειδί στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

Ο μάρτυρας, ο οποίος μίλησε αρχικά στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, ζήτησε να μιλήσει στους αστυνομικούς και δεν ήταν πρόθυμος για δικούς του λόγους να μιλήσει στο Λιμενικό. Έτσι, πέρασε σήμερα το κατώφλι της ΓΑΔΑ. 

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας είχε αναφέρει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ότι είδε δύο ψαράδες το μοιραίο μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου να διαπληκτίζονται με το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κι ένα από αυτά να χτυπά τον πρώην υπουργό με ένα κοντάρι στο κεφάλι.

Η οικογένεια του πολιτικού από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη ήταν εγκληματική ενέργεια και ζήτησε από τις διωκτικές αρχές να βρεθούν οι δράστες.

Έτσι, 48 ώρες μετά την προβολή της συγκλονιστικής μαρτυρίας του, ο αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε και επισήμως στις αρμόδιες υπηρεσίες, για όλα όσα αντίκρισε σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Ο μάρτυρας προσήλθε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και μίλησε στους αξιωματικούς της συγκεκριμένης υπηρεσίας για τα όσα είδε από απόσταση 150 μέτρων.

Ο μάρτυρας μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, ανέφερε ότι υπάρχει φόβος στην περιοχή για όσους γνωρίζουν τι έγινε την Κυριακή της 24ης Ιανουαρίου και για το λόγο αυτό ζήτησε να καταθέσει σε αστυνομικές αρχές.

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών που εμπλέκεται και πλέον επισήμως στις έρευνες δεν αναμένεται να αναλάβει όλο το φάκελο της υπόθεσης, καθώς αυτός θα παραμείνει στα χέρια των λιμενικών αρχών.

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα έχει εμπλοκή μόνο με τη μαρτυρία του νέου αυτόπτη μάρτυρα, από τον οποίο θα ζητήσει τα ονόματα των ανθρώπων που είδε να μαλώνουν και στη συνέχει να χτυπούν τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook