Τι λένε συγγενείς και γείτονες

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Κορωπί από τη δολοφονία του 48χρονου πατέρα δυο παιδιών, ο οποίος έπεσε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του από τα πυρά του 76χρονου πατέρα του, χτες το πρωί. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τον ηλικιωμένο με τη κυνηγετική καραμπίνα δίπλα του και τον άτυχο γιο του να κείτεται στο έδαφος νεκρός.

Το τελευταίο διάστημα ο 48χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και έμενε με τον πατέρα του και τον αδερφό του. Η μακροχρόνια ανεργία του 48χρονου φαίνεται πως ήταν η αιτία του κακού καθώς βρισκόταν σε διαρκείς προστριβές με τον πατέρα του, ο οποίος δεν άντεχε άλλο την επιθετική συμπεριφορά του παιδιού του, πράγμα που τον οδήγησε να γίνει παιδοκτόνος. Ο άλλος γιος της οικογένειας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και περιέγραψε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια.

Το δράμα της οικογένειας πίσω από την παιδοκτονία

Συγγενείς και γείτονες μιλώντας στο protothema.gr αποκάλυψαν το δράμα που ζούσε η οικογένεια με το θύμα το οποίο – σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες- είχε εθιστεί στο αλκοόλ. Παράλληλα, προβλήματα στην ψυχολογία του είχε δημιουργήσει τόσο το γεγονός ότι ήταν άνεργος όσο και ο χωρισμός από τη σύζυγό του με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά. Πατέρας και γιος ζούσαν μαζί, ενώ προσπαθούσαν να τα βγάλουν οικονομικά εις πέρας στο ξυλουργείο που είχε ο 76χρονος κάτω από το σπίτι του. Οι αναδουλειές που είχαν, ήταν ακόμα ένας λόγος που οδηγούσε πατέρα και γιο σε καβγάδες, ακόμη και για ασήμαντους λόγους.

Συγγενείς και γείτονες μιλώντας στο protothema.gr αποκάλυψαν το δράμα που ζούσε η οικογένεια με το θύμα το οποίο – σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες- είχε εθιστεί στο αλκοόλ. Παράλληλα, προβλήματα στην ψυχολογία του είχε δημιουργήσει τόσο το γεγονός ότι ήταν άνεργος όσο και ο χωρισμός από τη σύζυγό του με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά.
Πατέρας και γιος ζούσαν μαζί,  ενώ προσπαθούσαν να τα βγάλουν οικονομικά εις πέρας στο ξυλουργείο που είχε ο 76χρονος κάτω από το σπίτι του. Οι αναδουλειές που είχαν, ήταν ακόμα ένας λόγος που οδηγούσε πατέρα και γιο σε καβγάδες, ακόμη και για ασήμαντους λόγους.

Σχολιάζοντας την τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίτερα στο Κορωπί, ένας ξάδερφος του θύματος ανέφερε πως «Ο  ξάδερφός μου ήταν άνεργος, είχαν οικονομικές διαφορές προφανώς. Έίχαν ένα ξυλουργείο. Δεν το περιμέναμε». 

«Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου» ήταν τα λόγια του 76χρονου στους αστυνομικούς, λίγα λεπτά μετά το φονικό.  «Ο Παναγιώτης ήταν άνεργος και είχε οικονομικές προστριβές με τον πατέρα του. Δυστυχώς. Δεν το περιμέναμε», ανέφερε  ένας συγγενής , ενώ κάποιος άλλος είπε  πως «όταν πέθανε η μητέρα των παιδιών και γυναίκα του δράστη , ο 76χρονος τα βοηθούσε και τα συντηρούσε και τα δυο παιδιά του. Μάλιστα, ο 76χρονος είχε πάθει εγκεφαλικό και περπατούσε με «πι». Δεν το χωράει ο νους μας, πως έφτασε σε αυτό το σημείο να σκοτώσει τον γιο του».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook