Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων – Ερευνώνται οι συνθήκες του τροχαίου.

Κρίσιμες ώρες για την 32χρονη συνεπιβάτη της μηχανής που έπεσε σε χαντάκι στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Μπαλί. Η 32χρονη σύζυγος του 42χρονου που κατέληξε μετά το τροχαίο δυστύχημα στο Μπαλί νοσηλεύεται με σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και με σοβαρά τραύματα στην κοιλιά στον θώρακα αλλά και στα οστά της.

Θεωρείται μάλιστα ένα “μικρό θαύμα” το γεγονός ότι κατάφερε και επιβίωσε για 4-5 μέρες δίπλα στον σύζυγό της που είχε φύγει, αφού σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβανη, το συμβάν έγινε Δευτέρα 12 ή Τρίτη 13 Απριλίου, ενώ, ως γνωστόν, το τροχαίο “ανακαλύφθηκε” μετά από ενδελεχή έρευνα της αστυνομίας και αφού είχε δηλώσει την εξαφάνιση του γιου του ο πατέρας του θανόντος στο Α.Τ. Πηλίου.

Πάντως, η αστυνομία συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο ατύχημα. Δεν αποκλείεται μάιστα να υπάρχει και η εμπλοκή και άλλου οχήματος και γενικώς, εξετάζονται όλες οι πιθανότητες.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρου  ότι το ζευγάρι που διέμενε στην Ιεράπετρα κατευθυνόταν στα Χανιά για επαγγελματικούς λόγους. Ήταν ένα ταξίδι που οι γνωστοί και φίλοι τους γνώριζαν, συνεπώς, όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση ξεκίνησε η έρευνα από τα πιθανά σημεία που μπορεί να βρίσκονταν το ζευγάρι, αφού οι συνθήκες πλέον οδηγούσαν στην πιθανότητα να είχαν εμπλακεί σε τροχαίο, όπερ και εγένετο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook